Trots op de keuzes die u maakt
Aquanaut Yachtbuilding

Hiswa te water 2016 500
De Hiswa te water is van dinsdag 30 augustus t/m zondag 4 september 2016 in de Amsterdam Marina.
Wij zijn daar aanwezig met een primeur, namelijk de Majestic 1300 OC. Tevens is er een Andante 438 OC te bewonderen. U kunt ons vinden op standnummer B02.

Majestic 1300 OC homepage HiswaB537 Andante 438 OC homepage Hiswa

Dutch Craftsmanship

Een Aquanaut wordt gebouwd voor jarenlang vaarplezier. Of, desgewenst, onbeperkt vaarplezier. Elk schip kan namelijk door ons geüpdate worden om weer aan de meest recente wensen te voldoen. Want wensen evolueren nu eenmaal.

Net als de modellijn van Aquanaut. Hieraan worden telkens nieuwe modellen toegevoegd of verbeteringen aan bestaande modellen doorgevoerd. Bijvoorbeeld omdat nieuwe techniek dit mogelijk maakt of omdat de markt daarom vraagt.

Zie het als een evolutie waarin elke nieuwe Aquanaut voortbouwt op het succes van het voorgaande model. Deze koers geeft u de beste zekerheid van waardevastheid. Al is in het bepalen van onze koers altijd de wens van de klant leidend.

  • Vanaf de kiellegging tot de oplevering van het schip
  • Flexibiliteit en innovatief vermogen
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Vervulling van klantwensen met deskundig advies

Majestic

Met de Aquanaut Majestic hebben de succesvolle Aquanaut-series Drifter en Privilege een waardige opvolger gekregen. Met trots introduceren wij de eerste twee modellen in de Majestic serie: de 1300 OC met open kuip en de 1300 AC met achterkajuit. Later volgen nog de 1150 en 1500. Deze nieuwe serie stijlvolle motorjachten is ontwikkeld door Jan […]

Lees meer