Aquanaut Yachtbuilding

Dutch Craftsmanship

Een Aquanaut wordt gebouwd voor jarenlang vaarplezier. Of, desgewenst, onbeperkt vaarplezier. Elk schip kan namelijk door ons geüpdate worden om weer aan de meest recente wensen te voldoen. Want wensen evolueren nu eenmaal.

Net als de modellijn van Aquanaut. Hieraan worden telkens nieuwe modellen toegevoegd of verbeteringen aan bestaande modellen doorgevoerd. Bijvoorbeeld omdat nieuwe techniek dit mogelijk maakt of omdat de markt daarom vraagt.

Zie het als een evolutie waarin elke nieuwe Aquanaut voortbouwt op het succes van het voorgaande model. Deze koers geeft u de beste zekerheid van waardevastheid. Al is in het bepalen van onze koers altijd de wens van de klant leidend.

  • Vanaf de kiellegging tot de oplevering van het schip
  • Flexibiliteit en innovatief vermogen
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Vervulling van klantwensen met deskundig advies

 


Een blik in de toekomst

Bent u ook benieuwd waar Aquanaut Yachting op dit moment aan werkt?
Op de pagina “Future Models” lichten we een tip van de sluier op.

Privilege 1350 OK Fly 400

Wereldprimeur!

Nu ook te huur in onze chartervloot!

Andante 438 AC ext 400

Andante 438 AC

Na de OC vorig jaar is nu de Andante 438 AC gerealiseerd. Het belangrijkste onderscheid is de achterkajuit in de AC, waar de OC een open kuip heeft. Een ander verschil is het ontbreken van een tweede stuurstand op de AC. Deze heeft alleen een buitenstuurstand, in combinatie met een tweepersoons stuurbank en een fraai vormgegeven overzichtelijk dashboard. Het ruim bemeten achterdek heeft een royale vaste L-bank met rondom meer dan voldoende loopruimte en plek voor losse fauteuils. Speciale aandacht voor het zwemplateau dat halverwege in de spiegel een plateau heeft dat een prima plaats biedt om uit de wind van de ondergaande zon te genieten.

Meer informatie


Boot van de maand

B507 Beauty 1050 AK ext 400

Aquanaut Beauty 1050 AK code B507
Goed onderhouden en netjes schip uit 2004 met vele extra’s.
Slechts € 129.900,-