Disclaimer

AQUANAUT YACHTING HOLLAND B.V.

© Aquanaut Yachting Holland B.V.®, Sneek

Auteursrecht

Copyright Aquanaut Yachting Holland B.V. Sneek ( Nederland ). Alle rechten voorbehouden. Teksten, afbeeldingen, Grafieken, en Video’s zijn auteursrechtelijk beschermd.

Indien niet anders aangegeven, zijn alle merknamen op deze Website volgens het merkenrecht ten gunste van Aquanaut Yachting Holland B.V. beschermd. Dit geldt in het bijzonder voor Merknamen, Type- aanduidingen, Logo’s en Emblemen.

De naam Aquanaut Yachting Holland en alle productnamen van de AQUANAUT Drifter®, Beauty,®, Privilege®, Andante®, Unico®, European Voyager® en Global Voyager® reeks en de merknaam (gepatenteerd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten; patent aangevraagd in diverse andere landen) zijn geregistreerde merknamen die auteursrechtelijke beschermd zijn.

Specificaties kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder aankondiging vooraf. De illustraties tonen bepaalde speciale functies die geen onderdeel vormen van de standaarduitrusting.

De inhoud van deze Website mag niet voor commerciële doeleinden gekopieerd, gepubliceerd, gewijzigd of voor derden toegankelijk gemaakt worden.

De informatie in onze documentatie is met de grootste zorg samengesteld. De verschillende jachten van Aquanaut worden echter steeds gebouwd volgens een specifiek programma van eisen en een specifieke indeling en samenstelling. De standaard- en/of gemiddelde specificaties kunnen aan verandering onderhevig zijn. De prestatiespecificaties van alle jachten van Aquanaut worden in goed vertrouwen gegeven, maar kunnen nooit voor een type boot of motor worden gegarandeerd. De conditie van de schroeven, plant- en algengroei onder de waterlijn, de conditie van de motoren, de temperatuur van het water, de luchttemperatuur van de omgeving, het gewicht van de brandstof en van het water aan boord en het gewicht van de voorraden aan boord zijn van invloed op het gedrag van uw jacht.

Definitieve prestatiegaranties zijn daarom onmogelijk te verstrekken.

Deze website werd met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, Aquanaut Yachting Holland B.V. is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie op deze website of voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website voorzover deze niet op opzet of grove nalatigheid berusten. Indien er op deze website wordt verwezen naar internetsite’s van derden, is Aquanaut Yachting Holland B.V niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

De specificaties in deze documentatie zijn van toepassing op modellen die op de Europese markt worden verkocht. De feitelijke specificaties van modellen die op andere markten worden verkocht, kunnen afwijken.

Productie en onderhoud: Aquanaut Yachting Holland.

Alle rechten voorbehouden.